Medela Symphony huurkolf

 

Vanaf 1 augustus 2023 verhuur ik geen borstkolven meer. Ik kan je nog wel helpen als je vragen hebt over het gebruik van een borstkolf.

 

 

Kolfsets ziekenhuis

Het kan zijn dat je een kolfset meekreeg uit het ziekenhuis. Deze zijn van disposable materiaal en daardoor niet geschikt voor langdurig gebruik. Je kan zo'n set 24 uur gebruiken of tot 'ie kapot gaat. Niet uitkoken, goed afwassen en drogen tussendoor.

 

Hulp nodig?

Een kolf huren ter ondersteuning van het geven van borstvoeding doe je natuurlijk niet zomaar. Misschien loop je tegen meer uitdagingen aan of heb je onbeantwoorde vragen. Als lactatiekundige kan ik je helpen bij het geven van borstvoeding en samen met jou op zoek naar antwoorden.

Ik doe graag een consult bij jou thuis. 

 

  

Kolf Kopen ?

Horigen Grace kolf met ombouwset.

Slechts 125,00 euro

 

Heb je de Medela kolf gehuurd waarbij je een kolfset gekocht hebt? Deze kolfset kan je op een Horigen Grace gebruiken om dubbelzijdig af te kolven. De Grace is een fijne compacte kolf die je gemakkelijk mee kan nemen en kan stellen naar jouw wensen. De Grace motor heeft een ingebouwde oplaadbare lithium batterij waarmee je 1,5 uur draadloos kan kolven.

Wil je de kolf liever enkelzijdig gebruiken dat kan dat ook, bij overschakelen niet vergeten te vacuüm aan te passen. Een kolf die gekocht is kan niet geruild of geretourneerd worden ivm de hygiëne. Het wordt afgeraden kolven als deze met verschillende moeders te delen.