Coronamaatregelen

 

Bij aankomst wil ik graag mijn handen wassen en afdrogen met een stuk keukenpapier.

Ik heb desinfecterende handgel bij in mijn tas, dat zal ik tussendoor gebruiken. Als het niet nodig is doe ik geen onderzoek en ik houd zoveel mogelijk afstand. Op jullie verzoek draag ik een mondkapje bij mijn bezoek.

Ik ben gevaccineerd sinds april 2021.

Vanzelfsprekend bied ik alleen een huisbezoek aan als ik geen klachten heb die zouden kunnen wijzen op een Corona-besmetting bij mij. Ik ben gevaccineerd sinds april 2021.

Mocht jij zelf klachten hebben of een huisgenoot met klachten geef dat dan aan voor mijn bezoek. Dan plannen we een andere datum en kan ik je misschien alvast telefonisch op weg helpen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

 

Een huisbezoek

Bij problemen bij het geven van borstvoeding is een consult aan huis vaak het meest effectief. In veel gevallen zal de voorkeur uitgaan naar persoonlijk contact zodat ik moeder en baby kan observeren.

Tijdens een consult zal ik heel veel vragen stellen om inzicht te krijgen in de situatie en passend advies te kunnen geven. Bij het advies staat jouw vraag centraal en jij maakt de keuze hoe jij jouw baby wilt voeden. Ik denk graag met je mee.

Een consult duurt gemiddeld anderhalf uur en telefonische nazorg (of kortdurend per whatsapp) is inbegrepen. Indien nodig kan ik ook een mondonderzoek doen bij de baby of een borstonderzoek bij moeder.

Je krijgt een schriftelijk verslag met bevindingen en advies tijdens mijn bezoek.

 

Telefonisch consult

Voor een korte vraag die geen observaties van de moeder en/of baby vereist, is een telefonisch consult mogelijk. Tijdens het gesprek zullen we gezamenlijk inschatten of het advies telefonisch worden gegeven of een afspraak/ huisbezoek toch noodzakelijk is.

 

E-mail consult

Vragen waarbij geen observaties van de moeder en/of baby noodzakelijk zijn, kunnen soms via de mail beantwoord worden (bijvoorbeeld vragen over medicatie en borstvoeding of follow up na een eerder consult al wat langer geleden).

 

Kraamkado

Geef een kadobon voor een telefonisch consult! Leuk voorin de kraammand of een kadootje per post. Ik stuur 'm voor je op.

De bon is voor een telefonische ondersteuning van 15 minuten, uit de breiden door ouders zelf als ze behoefte heeft aan meer contact.