Deep Oscillation Den Haag/ Rijswijk/Voorburg en daarbuiten

 

Het kan lastig zijn een verstopte borst, een (dreigende) borstontsteking of flinke stuwing te verzachten of op te lossen. Als standaard adviezen niet tot verlichting leiden kan een behandeling met Deep Oscillation overwogen worden. 

 

Het apparaat creëert elektrostatische impulsen die op hun beurt zorgen voor trillingen op celniveau. Door deze trillingen wordt stilstaand weefsel in beweging gebracht.De elektrostatische impulsen creëren een aangename, diep effectieve trilling in de huid, bindweefsel, vetweefsel, spieren, bloed- en lymfevaten tot een diepte van 8 cm. 

 

In tegenstelling tot andere (fysische) therapieën komt de therapeutische werking van binnenuit waardoor er met weinig druk van buitenaf gewerkt kan worden. Deze techniek is niet pijnlijk, niet belastend voor de huid en leidt vaak snel tot verlichting. Het gaat om lokale, zachte trillingen die veel vrouwen als aangenaam omschrijven.

 

In geval van een borstontsteking kan het helpen om de oedemen te verminderen zodat de melk weer kan stromen en de ontsteking kan genezen.

 

Als er sprake is van een abces wordt deze behandeling afgeraden. 

Meestal volstaat 1 behandeling van ongeveer 15-30 minuten , een 2e behandeling is mogelijk na 2 dagen.

 

De vrouwen die ik tot nu toe behandelde waren enthousiast en tevreden over deze behandeling. Stuwing nam snel af en verstoppingen waren de volgende dag verdwenen.

 

Dit kan ik je aanbieden tijdens een consult aan huis of los van een consult, klik hier voor de tarieven.